NOVO

Difuzor Lilia
Difuzor LiliaDifuzor Lilia

Difuzor LILIA

Prenosni difuzor eteričnih olj z ultranebulizacijo

Izparilnik eteričnih olj Lilia izstopa v ponudbi difuzorjev predvsem zaradi treh lastnosti:

1) Razprševanje neposredno iz stekleničke. V ta difuzor ni treba nalivati vode in vanjo dodajati eteričnih olj, saj razprševanje poteka neposredno iz stekleničke, tudi odstranjevanje kapalke ni potrebno. Difuzor je kompatibilen z 5-, 10- in 15-mililitrskimi stekleničkami, uporaba pa je zelo enostavna.

2) Tehnologija ultranebulizacije. Ta tehnologija omogoča razprševanje eteričnih olj v obliki mikro kapljic. Na tak način ostanejo molekule eteričnih olj v zraku več ur, prav tako njihovi dobrodejni učinki.

3) Premičnost. Difuzor vsebuje baterijo, ki jo napolnite s pomočjo priloženega polnilca in zdrži nekaj dni. To omogoča enostavno prenašanje difuzorja iz prostora v prostor, brez skrbi, da mora biti vedno postavljen v bližini vtičnice. Zaradi svojih dimenzij (17 x 4 cm) je tako rekoč »potovalni« difuzor, saj ga zlahka vzamete s seboj tudi, ko greste od doma.

 

Oglejte si, kako deluje difuzor Lilia! 

 

GRATIS: ob nakupu difuzorja Elia brezplačno prejmete dišavno mešanico Cvetoči travnik

 
Difuzor Lilia je primeren za prostor do 60 m2 in ima vgrajen časovnik. Ima dve nastavitvi delovanja, ki se razlikujeta po frekvenci izpihov (3 izpihi na 5 minut ali 3 izpihi na 10 minut) in barvni svetlobi. Priložena so natančna navodila za uporabo in vzdrževanje izparilnika, polnilno stojalo, USB/AC-napajalnik ter garancijski list. Garancija traja dve leti.


Naš nasvet
: v difuzorju Lilia uporabljajte le 100-% naravna in čista eterična olja, takšna kot so eterična olja iz linije Eteris. Ne uporabljajte eteričnih olj, ki so redčena v katerem od nosilnih rastlinskih olj.

Ni na zalogi

Lastnosti izdelka

Primerno za uporabo eteričnih olj

Učinek