Vpdni serum in krema za obraz Figurina

 

 

Vodni serum za obraz Figurina

  • Koža bo sveža, napeta, sijoča.
  • Izrazito vlažilno delovanje po zaslugi ektoina in dveh tipov hialuronske kisline.
  • Vse najpomembnejše sestavine za nego obraza žensk po 30. letu.

 

 

Krema za za obraz Figurina

  • Koža bo mehka, gladka, boljšega videza.
  • Dve skupini sestavin poskrbita za najboljšo vlažilno in hranilno nego obraza.
  • Obvezen del vsake kvalitetne anti-age nege. Za vse tipe kože.

DARILO! Prvih 50 ob nakupu seruma in kreme hkrati prejme masažni valjček za obraz in masažni kamen guasha.

VODNI SERUM ZA OBRAZ FIGURINA


5 stvari, ki jih morate nujno vedeti o tem serumu

  • Serum je hitra bližnjica, po kateri do kože pridejo aktivne učinkovine (ektoin, hialurosnka kislina in kofein). Vonj je nežen in izrazito ženstven.
  • Namenjen je negi celotnega obraza, tudi predela okoli oči. Nanos je enostaven – priložena je kapalka, s katero natančno odmerite in nanesete serum na ličnici, čelo, nos in brado. Nato samo še nežno vmasirajte ali potapkajte.
  • Hitro se vpije, kar pomeni, da ni treba dolgo čakati pred nadaljevanjem nege. Ne vpliva na morebiten kasnejši nanos ličil, uporabite ga v jutranji in večerni negi.
  • Serum ima tri naloge: vlaženje, vlaženje in vlaženje kože.
  • Serum je 100-% naraven – to pomeni, da so popolnoma vse uporabljene sestavine naravnega izvora.

 

Zakaj smo uporabili ravno te sestavine?

Ektoin: ta sestavina se je v kliničnih raziskavah izkazala za pravi kozmetični multipraktik. Dokazali so, da ima intenzivno vlažilno delovanje z dolgoročnim učinkom, vlago »zaklene« v kožo. Ima pozitiven vpliv na procese staranja kože (vpliva na globino in obseg gub ter kožo zgladi). Poleg tega še ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja (sonce, alergeni) in zmanjšuje oksidativni stres.

Hialuronska kislina: pa ne en, ampak dva tipa hialuronske kisline! Razlikujeta se po molski masi, eden prodre globlje v zgornjo plast kože kot drugi, zato skupaj poskrbita za celovito vlaženje kože. Oba tipa hialuronske kisline zadržujeta vodo in izdatno hidrirata kožo.

Vodni izvleček kave: vlaži in pozitivno vpliva na teksturo kože. Ker smo izvleček v našem laboratoriju pripravili po hladnem postopku, smo zagotovili, da so se vsi antioksidanti ohranili. Kavo pa so nam tudi tokrat priskrbeli v pražarnici Escobar.

Kofein: pospešuje mikroprekrvavitev, zmanjšuje zabuhlost in se ga pogosto uporablja za nego zrele in uvele kože.

Hidrolata nerolija in smilja: kožo pomirjata, vlažita, napneta. Pospešujeta regeneracijo in vzpodbujata mladosten videz.

Glicerin: je zelo učinkovito vlažilo. Njegovo delovanje so potrdili v kliničnih raziskavah.

In kar je najpomembneje: sestavine smo uporabili v aktivni koncentraciji, torej toliko da dejansko učinkujejo in ne le toliko, da se lepo sliši, ko jih opišemo.

 

Figurinin namig

Pred uporabo seruma naj bo koža obraza nežno očiščena in tonizirana. Če še iščete pravo čistilno peno, ki bo kožo negovala že med samim čiščenjem, je naš predlog tukaj. Za toniziranje pa so krasni naravni hidrolati iz linije Eteris.

Znak Aromacert Care
NARAVNA KOZMETIKA

KREMA ZA OBRAZ FIGURINA 

 

5 stvari, ki jih morate nujno vedeti o tem kremi

  • V kremi je združeno dvojno delovanje: sestavine smo izbrali tako, da smo združili vlažilno in hranilno nego za nežno kožo obraza.
  • Ena od inovativnih sestavin kreme je izvleček ovojnic kavnih zrn. Z ekstrakcijo – izvajamo jo sami v Favnovem laboratoriju – dejansko recikliramo odpadek, ki nastane pri praženju kavnih zrn.
  • Kremo lahko uporabite ne glede na to, kakšen tip kože imate – v prvi vrsti je namenjena vlaženju in dovajanju potrebnih hranil koži, ki potrebuje pre-age oz. anti-age nego.
  • Krema vsebuje 100-% naravnih sestavin.
  • Krema je dermatološko testirana, kar pomeni, da ne draži niti najbolj občutljive kože (dermatološke teste je opravil tudi serum).

 

Zakaj smo uporabili ravno te sestavine?

Ekstrakt ovojnic kavnih zrn: izvleček ovojnic v kozmetičnem izdelku posnema funkcijo, ki jo ima, ko ovija kavno zrno: ščiti ga pred izsušitvijo in negativnimi vplivi okolja. V kliničnih študijah so dokazali, da zmanjša občutljivost kože, izboljša hidracijo in videz kože ter podpira njeno barierno funkcijo.

Hidrolat in eterično olje nerolija: prispevata k obnavljanju in pomlajevanju kože.

Olje jojobe in šipka: obe sestavini imata emolientno (izboljšuje videz in teksturo kože, prispevajo k boljši navlaženosti kože) in antioksidativno delovanje, sodelujeta pri ohranjanju čvrstosti kože.

Olje makovih semen: gladi in mehča kožo ter prispeva k mladostnejšemu videzu.

Karitejevo maslo: deluje regenerativno in vsebuje veliko E-vitamina.

Mangovo maslo: olajša občutek suhe kože, izboljšuje teksturo kože.

Hialuronska kislina in glicerin: obe sestavini poskrbita za izdatno vlaženje kože.

Ekstrakt zelenega čaja: vsebuje kofein, zaradi česar na kožo deluje tonično, ima tudi močno antioksidativno delovanje.

Eterično olje sandalovine: izkazuje protivnetno delovanje.

 

Figurinin namig

Nanos Kreme za obraz Figurina je zadnji korak v jutranji in večerni negi obraza. Po čiščenju in toniziranju sledi nanos Vodnega seruma za obraz Figurina – ko se vpije, pa nanesete še kremo Figurina. Tako boste ojačali učinek vlaženja in kožo še dodatno nahranili.

Znak Aromacert Care
NARAVNA KOZMETIKA

NA POZABITE! Za zaokroženo nego žensk v liniji Figurina skrbita še Oljni piling in Krema za oblikovanje telesa.

Oljni piling Figurina
Krema proti celulitu Figurina