Kdo smo

Favn je družinsko podjetje in to je Favnova razširjena družina.
Favn je z vami že 35 let!

 

Mihael Kovač
univ. dipl. ing. kem.
Kri mu po žilah hitreje poženejo inovacije v kozmetičnih produktih, za katere pravi da so dragocena kot eterično olje damaščanske vrtnice. Vodenje družinskega podjetja je prevzel leta 2010. Najbolj uživa v formuliranju novih izdelkov, z več kot 20-letnimi izkušnjami s področja managementa, izdelave kozmetičnih izdelkov in poslovnega svetovanja ste lahko prepričani, da vam bo dal dober in kredibilen nasvet.
dr. Luka Wechtersbach
univ. dipl. ing. živ. teh.
Luka zna rešiti najtrše orehe razvoja novih kozmetičnih izdelkov in izboljšanja že obstoječih, v več kot 10 letih si je pridobil toliko izkušenj, da mu še tako posebne želje strank ne predstavljajo težav. Poskrbi za Favnove ključne partnerje in poišče optimalne rešitve za izdelavo kozmetike. Skrbi, da delo v Favnovi proizvodnji teče kot najboljša švicarska ura. Poleg kvalitetnih kozmetičnih izdelkov smo se njegovi sodelavci prepričali, da zna zvariti tudi kvalitetno pivo.
Irena Nagode Homar
Irena je tista, ki ima najboljšo orientacijo v včasih zelo neprehodnem gozdu papirologije, ki spremlja izdelavo in prodajo kozmetičnih izdelkov.
Tino lahko srečate med kakšnim od njenih obiskov po lekarnah ali drugih specializiranih trgovinah po zahodnem delu Slovenije. Z njo lahko poklepetate tudi na kakšnem od dogodkov, na katerem predstavljamo svoje izdelke.
Andreja Kolarič
Na kakšni od naših stojnic bo z vami z veseljem poklepetala in odgovorila na vsa vprašanja, ki jih imate o naših izdelkih tudi Andreja, ki zastopa zelene Favnove barve na vzhodnem delu Slovenije.
Katarina Klepec Kovač
Katarinina misija je, da bi za Favnove izdelke in njihove super lastnosti izvedelo čim več ljudi.
Katja Kermavner
Katja je bila v podjetje vključena že od malih nog. Danes se zabava s številkami in budno bdi nad računovodskim delom.
Petra je tista, ki poskrbi, da do vas pridejo paketki lepo in natančno zapakirani. Tudi če nas pokličete, je velika verjetnost, da se vam bo s svojim: »Favn, Petra, prosim!« oglasila prav ona.
Jure Vuković
Jure je zadolžen za to, da so izdelki vedno zmešani natančno po sestavljeni recepturi, v pravilnem vrstnem redu in na pravi temperaturi.
Maja Vidmar
Majini spretni in hitri prsti brzijo po vseh linijah proizvodnje, od polnjenja krem in stekleničk z eteričnimi olji, do lepljenja etiket. Hkrati se lahko nanjo zanesemo tudi, da bo poskrbela za naloge s področja administracije in odpreme.
Mira Muratagič Samarđija
Mira ima najdaljši staž v podjetju. Če ste kupili Zeliščno masažo pred 20 leti in včeraj, obstaja velika verjetnost, da je šla skozi njene roke.
Štefan in Vesna Kovač
»Pa pozdravite Štefana,« je stavek, ki ga še vedno velikokrat slišimo od naših dolgoletnih strank. Štefan Kovač je leta 1985 začel s popoldansko obrtno dejavnostjo za predelavo zdravilnih zelišč in proizvodnjo eteričnih olj, na temeljih katere je nato zrasel sedanji Favn. Z izkušnjami, dobrim poznavanjem tradicionalnih zdravilnih zelišč in spretnimi podjetniškimi prijemi je zasnoval koncept izdelkov, ki ostaja nespremenjen do danes: naravno, kakovostno in koristno za uporabnika. Vesna Kovač je vodenje podjetja prevzela ob ustanovitvi podjetja Favn, d. o. o., in na mestu direktorice ostala do leta 2010. Danes sta oba zelo aktivna upokojenca.