Les kafrovca ho-wood+rastlina

Drvo Ho eterično ulje

Cinnamomum camphora ct linalool

Eterično ulje drva Ho istog je mirisa i djelovanja kao eterično ulje ružinog drva koje potječe iz brazilske prašume. S obzirom na to da je ružino drvo na popisu ugroženih vrsta, eterično ulje iz naše ponude je njegova sjajna zamjena, koju često nazivaju blizancem ružinog drva.  U kozmetici se koristi za regeneriranje kože i smanjivanje bora.

Lijepo se slaže s eteričnim uljima cedracimetovca i bergamota

 

Cijena:
68,08 kn
Volumen: 10 ml


Svojstva proizvoda

Eterično ulje
Parna destilacija
Drvo
Monoterpenoli

Provjerite certifikate

Drvo Ho

Botanički naziv

Cinnamomum camphora

Porijeklo

vidi certifikat niže

Način dobivanja

parna destilacija drva

Miris

cvjetni, drvenast

Intenzitet mirisa

izrazit

Mirisna nota

srednja nota

Maksimalna koncentracija RIFM

10 % (1 do maks. 20 kapi na 10 ml)

Drvo Ho ho176



Drvo Ho ho171
Drvo Ho 96157_ho157

CINNAMOMUM CAMPHORA LINALOOLIFERUM WOOD OIL, LINALOOL*, LIMONENE*

*tvari koje su prirodno prisutne u eteričnim uljima