Antistres, aroma koncentrat
Antistres, aroma koncentrat

Antistres, aroma koncentrat

S kapljicami do sprostitve in boljšega počutja.

Aroma koncentrat Antistres vsebuje čista in naravna eterična olja bergamotke, bosvelije, ilang ilanga (bio), sivke in baldrijana, ki predstavljajo optimalno mešanico za stresne in naporne dni. Podprla vas bo pri umiritvi, sprostitvi in kvalitetnejšem spancu.

Uporabljate ga lahko v zasebnosti svojega doma (v difuzorju, v kopeli) ali npr. na delovnem mestu (v difuzorju), kjer vam bo aroma koncentrat pomagal, da ostanete sproščeni in zbrani. Aroma koncentrat Antistres smo natočili v 10-mililitrsko stekleničko, ki ima priloženo kapalko za lažje in natančnejše odmerjanje.

Uporabljena eterična olja smo skrbno izbrali zaradi njihovih učinkov*:
bergamotka: blagodejno deluje na duševno počutje in čustveno ravnovesje, vzpodbuja;
bosvelija: pomirja, prinaša čustveno uravnoteženost, sprošča, prizemljuje;
ilang ilang: sprosti napetost, stres, pomaga pri tesnobi in nespečnosti;
sivka: sprošča, pomirja, blaži stres;
baldrijan: pomirja, lajša nemir, tradicionalno se uporablja ob motnjah spanja.

 

Uporaba
Kopel

Na 5 g soli kanite do 30 kapljic Antistresa, aroma koncentrata, in raztopite v kopalni kadi.

Zračna difuzija
Koncentrat uporabite za zračno difuzijo v difuzorju ali izparilniku. Uporabljeno količino prilagodite velikosti prostora (npr. za prostor, velik okoli 20 kvadratnih metrov, uporabite 15 kapljic Aroma koncentrata Antistres).

 

Nasvet
Aroma koncentrat Atistres vsebuje enaka eterična olja kot kroglični aplikator  (roll on) Antistres, bistveno pa se razlikujeta po načinu uporabe.

Tako vam svetujemo, da izberete obliko izdelka, ki bolj ustreza načinu, na katerega ga nameravate uporabljati. Kroglični aplikator je primeren za neposreden nanos na kožo in ga lahko vedno nesete s seboj, tudi v službo ipd.), koncentrat pa je primeren za uporabo v difuzorju in kopeli.

 

Opozorilo
Aroma koncentrata Antistres nikoli ne nanašajte neposredno na kožo!  Ne uporabljajte v času nosečnosti. Primerno za odrasle. Shranjujte pri temperaturi pod 25 0°C, zaščiteno pred svetlobo.
4 razlogi za uporabo izdelkov iz linije Moj Eteris
1) Mešanice so sestavljene iz naravnih eteričnih olj, ki jih poznate iz linije Eteris. Vsa ta eterična olja imajo certifikat Aromacert Essence ter certifikata Naravna kozmetika ali Ekološka kozmetika, ki ju podeljuje IKC UM.
2) Eterična olja so skrbno izbrana glede na namen mešanice in odmerjena v količinah, ki ponuja optimalno sinergijo njihovega delovanja.
3) Pripravili smo jih v sodelovanju s certificirano aromaterapevtko.
4) Steklena embalaža omogoča ohranjanje kakovosti eteričnih olj. Stekleničke s krogličnim aplikatorjem so zelo priročne za nanašanje na kožo in dovolj majhne, da jih imate lahko vedno s seboj. Aroma koncentrati pa imajo priloženo kapalko, ki omogoča natančno odmerjanje.

 

 

*Uporabljena literatura o učinkih in uporabi eteričnih olj: The complete aromatherapy and essential oils handbook for everyday wellness (N. Purchon, L. Cantele), Aromaterapija, dišeči portreti (N. Špiranec Maurer), Essential oil safety (R. Tisserand, R. Young).

 

Cena:
9,00€

Za večje količine in veleprodajo obiščite Favn Professional

Tip izdelka in območje uporabe

Mešanica 100-% naravnih eteričnih olj.

Mešanica eteričnih olj bergamotke, bosvelije, bio ilang ilanga, sivke in baldrijana v denaturiranem alkoholu.

ALCOHOL DENAT., CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL EXPRESSED, BOSWELLIA CARTERII GUM OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, VALERIANA OFFICINALIS ROOT OIL, FARNESOL*, LINALOOL*, GERANIOL*, LIMONENE*,ISOEUGENOL*, EUGENOL*, BENZYL SALICYLATE*, BENZYL BENZOATE*, CITRAL*
*naravne sestavine eteričnih olj