Glava, aroma koncentrat
Glava, aroma koncentrat

Glava, aroma koncentrat

Koncentrirana pomoč ob napetosti v glavi

Aroma koncentrat Glava s premišljeno izbranimi eteričnimi olji pomaga izboljšati počutje, kadar vas pesti občutek napetosti v glavi ali glavobol. Uporabili smo eterična olja poprove in zelene mete, evkalipta, bosvelije, muškatne kadulje, melise in zelenke. Svež vonj mešanice bo na naraven način pripomogel k sproščanju napetosti in podprl odpiranje dihalnih poti.

Aroma koncentrat Glava smo natočili v 10-mililitrsko stekleničko, ki ima priloženo kapalko za lažje in natančnejše odmerjanje.

Uporabili smo eterična olja z učinki*, ki nudijo najboljšo podporo, kadar občutite pritisk v glavi ali glavobol:
poprova meta: ima analgetično delovanje;
zelena meta: vonj sprošča, deluje antiseptično, pomaga pri težavah z dihali;
evkalipt: blagodejno deluje pri prehladih in pomaga odpirati dihalne poti;
bosvelija: blaži težave z dihali;
muškatna kadulja: deluje analgetično, koristna pri težavah z dihanjem;
melisa: pomaga pri glavobolih in prehladih;
zelenka: pomaga pri odpravi vnetnih stanj.

 

Uporaba
Kopel
Na 5 g soli kanite do 15 kapljic Glave, aroma koncentrata, in raztopite v kopalni kadi.

Zračna difuzija
Koncentrat uporabite za zračno difuzijo v difuzorju ali izparilniku. Uporabljeno količino prilagodite velikosti prostora (npr. za prostor, velik okoli 20 kvadratnih metrov, uporabite 7 kapljic Aroma koncentrata Glava).

 

Nasvet
Aroma koncentrat Glava vsebuje enaka eterična olja kot kroglični aplikator (roll on) Glava, bistveno pa se razlikujeta po načinu uporabe.

Tako vam svetujemo, da izberete obliko izdelka, ki bolj ustreza načinu, na katerega ga nameravate uporabljati. Kroglični aplikator je primeren za neposreden nanos na kožo in ga lahko vedno nesete s seboj, koncentrat pa je primeren za uporabo v difuzorju in kopeli.

 

Opozorilo
Aroma koncentrata Glava nikoli ne nanašajte neposredno na kožo! Ne nanašajte na sluznice in v oči! Samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na izdelek, prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Primerno za odrasle. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi pod 25 0°C, zaščiteno pred svetlobo.

 

4 razlogi za uporabo izdelkov iz linije Moj Eteris
1) Mešanice so sestavljene iz naravnih eteričnih olj, ki jih poznate iz linije Eteris. Vsa ta eterična olja imajo certifikat Aromacert Essence ter certifikata Naravna kozmetika ali Ekološka kozmetika, ki ju podeljuje IKC UM.
2) Eterična olja so skrbno izbrana glede na namen mešanice in odmerjena v količinah, ki ponuja optimalno sinergijo njihovega delovanja.
3) Pripravili smo jih v sodelovanju s certificirano aromaterapevtko.
4) Steklena embalaža omogoča ohranjanje kakovosti eteričnih olj. Stekleničke s krogličnim aplikatorjem so zelo priročne za nanašanje na kožo in dovolj majhne, da jih imate lahko vedno s seboj. Aroma koncentrati pa imajo priloženo kapalko, ki omogoča natančno odmerjanje.

 

 

*Uporabljena literatura o učinkih in uporabi eteričnih olj: The complete aromatherapy and essential oils handbook for everyday wellness (N. Purchon, L. Cantele), Aromaterapija, dišeči portreti (N. Špiranec Maurer), Essential oil safety (R. Tisserand, R. Young).

 

Cena:
9,00€
Volumen: 10 ml

Za večje količine in veleprodajo obiščite Favn Professional

Tip izdelka in območje uporabe

Mešanica 100-% naravnih eteričnih olj.

Preverite certifikate

Mešanica eteričnih olj poprove mete, zelene mete, evkalipta, bosvelije, muškatne kadulje, melise in zelenke v denaturiranem alkoholu.

 

ALCOHOL DENAT., MENTHA PIPERITA OIL, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, BOSWELLIA CARTERII GUM OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, SALVIA SCLAREA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CITRAL*, GERANIOL*, LINALOOL*, LIMONENE*, CITRONELLOL*
*naravne sestavine eteričnih olj