Imunis, aroma koncentrat
Imunis, aroma koncentrat

Imunis, aroma koncentrat

Eterična podpora v času respiratornih obolenj

Aroma koncentrat Imunis je mešanica naravnih eteričnih olj, ki jo boste najraje uporabljali v jesensko-zimskem času, ko je obremenitev imunskega sistema največja in ste pogosteje izpostavljeni respiratornim obolenjem.

Uporabili smo čista eterična olja cedre, sivke, bora, bosvelije, nemške kamilice in melise. Sestava je dovolj nežna, da je primerna tudi za otroke, starejše od dveh letAroma koncentrat Imunis smo natočili v 10-mililitrsko stekleničko, ki ima priloženo kapalko za lažje in natančnejše odmerjanje.

Pri ustvarjanju aroma koncentratu Imunis smo uporabili pristna eterična olja, ki se z učinki* najbolje izkažejo, ko vaš imunski sistem potrebuje največ podpore:
melisa: umirja, ima protivirusne učinke, pomirja kašelj;
nemška kamilica: deluje protivnetno, pomaga pri nespečnosti;
sivka: ima antiseptično delovanje, pomaga pri zamašenih dihalnih poteh;
bor: velik vpliv na dihala kot preventiva in kurativa v prehladnih obolenj;
bosvelija: pomaga pri težavah s pljuči, olajša izkašljevanje;
cedra: deluje antiseptično, pomaga pri odstranjevanju sluzi.

 

Uporaba
Kopel
Na 5 g soli kanite do 20 kapljic Imunisa, aroma koncentrata, in raztopite v kopalni kadi. Za mlajše otroke (od drugega leta dalje) uporabite do 10 kapljic.

Zračna difuzija
Koncentrat uporabite za zračno difuzijo v difuzorju ali izparilniku. Uporabljeno količino prilagodite velikosti prostora (npr. za prostor, velik okoli 20 kvadratnih metrov, uporabite 10 kapljic Aroma koncentrata Imunis).

 

Nasvet
Aroma koncentrat Imunis vsebuje enaka eterična olja kot kroglični aplikator (roll on) Imunis, bistveno pa se razlikujeta po načinu uporabe.

Tako vam svetujemo, da izberete tisti izdelek, ki bolj ustreza načinu, na katerega ga nameravate uporabljati. Kroglični aplikator je primeren za neposreden nanos na kožo in ga lahko nesete vedno s seboj, aroma koncentrata pa se ne sme nanašati direktno na kožo in je primeren za uporabo v difuzorju in kopeli.

 

Opozorilo
Aroma koncentrata Imunis nikoli ne nanašajte neposredno na kožo! Primerno za otroke, starejše od dveh let.  Shranjujte pri temperaturi pod 25 0°C, zaščiteno pred svetlobo.

 

4 razlogi za uporabo izdelkov iz linije Moj Eteris

1) Mešanice so sestavljene iz naravnih eteričnih olj, ki jih poznate iz linije Eteris. Vsa ta eterična olja imajo certifikat Aromacert Essence ter certifikata Naravna kozmetika ali Ekološka kozmetika, ki ju podeljuje IKC UM.
2) Eterična olja so skrbno izbrana glede na namen mešanice in odmerjena v količinah, ki ponuja optimalno sinergijo njihovega delovanja.
3) Pripravili smo jih v sodelovanju s certificirano aromaterapevtko.
4) Steklena embalaža omogoča ohranjanje kakovosti eteričnih olj. Stekleničke s krogličnim aplikatorjem so zelo priročne za nanašanje na kožo in dovolj majhne, da jih imate lahko vedno s seboj. Aroma koncentrati pa imajo priloženo kapalko, ki omogoča natančno odmerjanje.

 

 

*Uporabljena literatura o učinkih in uporabi eteričnih olj: The complete aromatherapy and essential oils handbook for everyday wellness (N. Purchon, L. Cantele), Aromaterapija, dišeči portreti (N. Špiranec Maurer), Essential oil safety (R. Tisserand, R. Young).

 

Cena:
9,00€
Volumen: 10 ml

Za večje količine in veleprodajo obiščite Favn Professional

Tip izdelka in območje uporabe

Mešanica 100-% naravnih eteričnih olj.

Preverite certifikate

Mešanica eteričnih olj cedre, sivke, bora, bosvelije, nemške kamilice in melise v denaturiranem alkoholu.

ALCOHOL DENAT., CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA HERB OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, BOSWELLIA CARTERII GUM OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, CHAMOMILLA RECUTITA OIL, LINALOOL*, LIMONENE*, GERANIOL*, CITRAL*, CITRONELLOL*
*naravne sestavine eteričnih olj