Fokus, aroma koncentrat
Fokus, aroma koncentrat

Fokus, aroma koncentrat

Eterična olja za zbranost in bistrost misli

Aroma koncentrat Fokus je mešanica naravnih eteričnih olj, po kateri naj posežejo tisti, ki želijo med delom ohraniti svoje misli zbrane in bistre; tisti, ki jih čakajo dolge ure intenzivnega miselnega dela in sestanki ali predstavitve, na katerih ne smejo izgubiti fokusa.

Primeren je tudi za vse, ki jih čaka obilica učenja. Ta koncentrat lahko uporabljajo tudi mladostniki (od 12. leta dalje). Aroma koncentrat Fokus smo natočili v 10-mililitrsko stekleničko, ki ima priloženo kapalko za lažje in natančnejše odmerjanje.

Vsa uporabljena eterična olja izkazujejo učinke*, ki podpirajo tiste, ki morajo dolgo časa ohraniti globoko koncentracijo:
rožmarin: prebuja, odžene zaspanost in izčrpanost, izboljšuje zbranost in spomin;
bosvelija: pomirja in hkrati fokusira, prinese čustveno uravnoteženost;
poprova meta: dvigne energijo, aktivira delovno vzdušje, izboljšuje koncentracijo;
vetiver: pomirja in prizemljuje misli, sprošča strahove;
limonska trava: stimulira in podpira osredotočenost.

 

Uporaba
Kopel
Na 5 g soli kanite do 30 kapljic Fokusa, aroma koncentrata, in raztopite v kopalni kadi.

Zračna difuzija
Koncentrat uporabite za zračno difuzijo v difuzorju ali izparilniku. Uporabljeno količino prilagodite velikosti prostora (npr. za prostor, velik okoli 20 kvadratnih metrov, uporabite 15 kapljic Aroma koncentrata Fokus).

 

Nasvet
Aroma koncentrat Fokus vsebuje enaka eterična olja kot kroglični aplikator (roll on) Fokus, bistveno pa se razlikujeta po načinu uporabe.

Tako vam svetujemo, da izberete obliko izdelka, ki bolj ustreza načinu, na katerega ga nameravate uporabljati. Kroglični aplikator je primeren za neposreden nanos na kožo in ga lahko nesete vsepovsod s seboj (npr. v službo, šolo ….), koncentrat pa je primeren za uporabo v difuzorju in kopeli.

 

Opozorilo
Aroma koncentrata Fokus nikoli ne nanašajte neposredno na kožo! Ne uporabljajte v času nosečnosti. Primerno za mladostnike in odrasle. Shranjujte pri temperaturi pod 25 0°C, zaščiteno pred svetlobo.

 

4 razlogi za uporabo izdelkov iz linije Moj Eteris
1) Mešanice so sestavljene iz naravnih eteričnih olj, ki jih poznate iz linije Eteris. Vsa ta eterična olja imajo certifikat Aromacert Essence ter certifikata Naravna kozmetika ali Ekološka kozmetika, ki ju podeljuje IKC UM.
2) Eterična olja so skrbno izbrana glede na namen mešanice in odmerjena v količinah, ki ponuja optimalno sinergijo njihovega delovanja.
3) Pripravili smo jih v sodelovanju s certificirano aromaterapevtko.
4) Steklena embalaža omogoča ohranjanje kakovosti eteričnih olj. Stekleničke s krogličnim aplikatorjem so zelo priročne za nanašanje na kožo in dovolj majhne, da jih imate lahko vedno s seboj. Aroma koncentrati pa imajo priloženo kapalko, ki omogoča natančno odmerjanje.

 

 

*Uporabljena literatura o učinkih in uporabi eteričnih olj: The complete aromatherapy and essential oils handbook for everyday wellness (N. Purchon, L. Cantele), Aromaterapija, dišeči portreti (N. Špiranec Maurer), Essential oil safety (R. Tisserand, R. Young).

 

Cena:
9,00€
Volumen: 10 ml

Za večje količine in veleprodajo obiščite Favn Professional

Tip izdelka in območje uporabe

Mešanica 100-% naravnih eteričnih olj.

Preverite certifikate

Mešanica eteričnih olj bosvelije, poprove mete, limonske trave, rožmarina in vetiverja v denaturiranem alkoholu.

ALCOHOL DENAT., BOSWELLIA CARTERII GUM OIL, MENTHA PIPERITA OIL, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, VETIVERIA ZIZANIOIDES ROOT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL*, LIMONENE*, CITRONELLOL*, ISOEUGENOL*, EUGENOL*GERANIOL*, CITRAL*

*naravne sestavine eteričnih olj