Paket EO evkalipt in pomaranca + inhalator

Aromaterapija za na pot

 

Komplet sestavljata eterično olje evakalipta (10 ml) in bio eterično olje pomaranče (10 ml) ter nosni inhalator – vse kar potrebujete za aromaterapijo, ki jo imate lahko vedno pri sebi.

Poleg obeh eteričnih olj komplet vsebuje vse dele nosnega inhalatorja: zunanji pokrov, notranji del, čep in bombažni vložek.

Komplet dobite v lični darilni vrečici.

Priprava
Komplet vam omogoča, da si pripravite nosni inhalator, ki vam bo koristil v času prehladov in vam bo hkrati pisan na kožo, saj lahko uporabite poljubno razmerje med eteričnimi olji. Priporočamo pa vam, da uporabite do 20 kapljic eteričnega olja (8 kapljic evkalipta in 12 kapljic pomaranče). Vse skupaj nakapajte v čisto posodico in nato v mešanico namočite bombažni vložek.  Vložek s pinceto (da neredčeno eterično olje ne pride v stik s kožo) vstavite v notranji del inhalatorja in zatesnite s čepom. Po uporabi pokrijte z zunanjim pokrovom,

Uporaba
Inhalator nežno vstavite v eno nosnico in s prstom zatisnite drugo ter nekajkrat globoko vdihnite, nato zamenjajte nosnici. Vdihavajte po potrebi oz. večkrat na dan.

Eterično olje evkalipta (Eucalyptus globulus)
To je eno od najbolj primernih eteričnih olj v času prehladov in težav z dihali.

Eterično olje pomaranče (Citrus aurantium dulcis)
S svojim sladkim citrusnim vonjem to eterično olje prinaša svežino, razvedritev in omilitev tesnobe.

Cena:
9,80€
Volumen: 10 ml

Za večje količine in veleprodajo obiščite Favn Professional

Preverite certifikate