Podarimo izdelke po vaši zamisli!


Favn letos praznuje 35. obletnico – in to je dovolj velik razlog, da pripravimo nekaj posebnega. Ker v zadnjem času opažamo velik porast zanimanja za izdelovanje lastne naravne kozmetike, vabimo vse, ki imate kakšno idejo za svoj izdelek naravne kozmetike, da se nam javite.

Pišite nam na naslov: mojizdelek@favn.si.

 

Vaša ideja

Vaša ideja je lahko v katerikoli fazi razvoja izdelka: lahko imate samo vizijo končnega produkta, lahko veste samo, za kaj želite nekaj uporabljati, lahko da vam je všeč samo določena sestavina in bi želeli graditi na tem … Oglasite se nam, pogovorili se bomo in skupaj zapolnili vse vrzeli.

 

Lonček s kremo.

 

Unikatna serija

Med vsemi, ki se nam boste oglasi, bomo na podlagi lastne presoje izbrali enega zmagovalca/zmagovalko natečaja. Povabili vas bomo na srečanje in vam ponudili svoje znanje, da Jeseni bomo skupaj do konca razvili vaš izdelek in naredili unikatno serijo. Serija bo štela toliko izdelkov, kolikor ima Favn let: 35.

 

Kako ste vi videli vso zgodbo

Od zmagovalca ali zmagovalke tega natečaja pa pričakujemo, da ne bo imel zadržkov sodelovati na fotografijah in v objavah na naši spletni strani in naših družbenih medijih ter da bo z ostalimi delil svoj pogled na vso zgodbo ustvarjanja svoje kozmetične linije.

Vaše ideje čakamo do 15. julija. Ostale pogoje sodelovanja v nagradnih igrah si lahko preberete pod Splošnimi pogoji.